Παραλίες της Μήλου. Λαγκάδα, Παπικινός, Παλαιωχώρι, Προβατάς, Φυριπλάκα, Τσιγράδο, Φυροπόταμος, Αγία Κυριακή, Γέροντας, Γέρακας, Σαρακίνικο, Κλέφτικο, Αλογόμανδρα, Άγιος Κωσταντίνος, Παπαφράγκας, Θειορυχεία.  

Ελληνικά

English

 
 
       

 

 

Δρομολόγια πλοίων από /προς Μήλο

 
 
 

 

 

Παραλίες της Μήλου

Στη Μήλο θα βρείτε περίπου 70 πανέμορφες παραλίες που μαγεύουν τον επισκέπτη,  με τις λευκόχρυσε αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά.  Ας δούμε μερικές...
Λαγκάδα και Παπικινός : Χρυσόλευκη άμμος , καταγάλανα και αβαθή νερά , κοντά στον Αδάμαντα.
Παλαιοχώρι : Παραθαλάσσιος οικισμός με όμορφη παραλία με χοντρή άμμο και βότσαλα , θα βρείτε εστιατόρια, καφετερίες, και απέχει 8 χλμ. από τον Αδάμαντα.
Προβατάς : Παραθαλάσσιος οικισμός με όμορφη παραλία με χρυσοκόκκινοι άμμο , βράχια και αβαθή νερά , θα βρείτε εστιατόρια, καφετερίες, και απέχει 7 χλμ. από τον Αδάμαντα.
Φυριπλάκα & Τσιγκράδο : καταγάλανα νερά, γκρίζα άμμος και ονειρεμένο τοπίο, απέχει 8 χλμ. από τον Αδάμαντα.
Αγία Κυριακή : Όμορφη παραλία με χοντρή άμμο και λευκά βότσαλα , θα βρείτε εστιατόριο, Beach bar, θαλάσσια σπορ και απέχει 8 χλμ. από τον Αδάμαντα.
Γέροντας : ειναι η πιο γραφική παραλία της νότιας πλευράς με σκούρα άμμο, καταγάλανα νερά και ονειρεμένο τοπίο. Για να φτάσετε όμως πρέπει να περπατήσετε λίγο.
Σαρακινικο : μικρή και εξωπραγματική παράλια που οι Μηλιοί την αποκαλούν "σεληνιακό τοπίο".
Αγίου Κωσταντίνου , Αλογόμανδρας , Παπάφραγκα :  Παραλίες τριγυρισμένες από κάβους, σπηλιές, φυσικές γέφυρες και μικρές αμμουδιές.

...και πολλές άλλες που αξίζει να τις ανακαλύψετε μόνοι σας